logo-Brugge-Foundation

Geven om Brugge

Met uw financiële steun kan Brugge Foundation het Brugse erfgoed verder koesteren, beschermen en een nieuwe toekomst geven.
Dankzij het FONDS VRIENDEN VAN BRUGGE FOUNDATION kunt u online geven via Koning Boudewijnstichting. Het vriendenfonds en de Koning Boudewijnstichting zorgen ervoor dat elke gift van 40 euro of meer in aanmerking komt voor een belastingvermindering van 45%.

Uw deelname is doorslaggevend
voor het succes van al onze projecten.

Wij dromen van een gezonde, leefbare en levende stad. Help ons vandaag helpen zodat we samen Brugge mooier en beter maken voor inwoners, omwoners en bezoekers. 

Gift via overschrijving

Doe een gift aan de Vrienden van Brugge Foundation via de Koning Boudewijnstichting.

Stort uw bedrag op rekening BE10 0000 0000 0404 (KBS) met de mededeling +++016/1760/00005+++  of scan de onderstaande QR code rechtstreeks in uw bankapp (niet via uw camera-app!).

Gift via PayConiq

Liever direct online betalen? Stort uw gift via de PayConiq app!

Scan onderstaande QR-code via de PayConiq app.

De betaling via PayConiq werkt evenzeer via de KBS, u bent zeker van een correcte en veilige verwerking.
 

Met uw financiële steun kan Brugge Foundation het Brugse erfgoed verder koesteren, beschermen en een nieuwe toekomst geven.
Dankzij de Vrienden van Brugge Foundation  kunt u online geven via Koning Boudewijnstichting.

Elke schenking van min. 40€ geeft recht op een belastingsvermindering van 45%

Volg de opgegeven stappen op de donatiepagina’s en bekom uw belastingsattest.

Steunen met doorlopende opdracht?

Wenst u een doorlopende opdracht op rekening van de Koning Boudewijnstichting BE10 0000 0000 0404 in te stellen? Vergeet dan zeker niet volgende mededeling te vermelden +++016/1780/00005+++.

Pas dan komt uw schenking goed bij Brugge Foundation terecht.

Ons opnemen in uw testament?

Geeft u liever niet bij leven maar wilt u bij wijze van nagedachtenis Brugge Foundation helpen, dan kan u Brugge Foundation opnemen in uw testament.

De schenkingsrechten aan private stichtingen zijn momenteel 5.5%.

Een wereld van verschil voor u en voor Brugge Foundation. U kunt hiervoor ook met ons contact opnemen.

Brugge Foundation kan, samen met u, onderzoeken om uw schenking en nagedachtenis te koppelen aan een specifiek project.

Zelf iets doen

De leukste en interessantste dingen doen we in groep, ook onze dromen realiseren. Er zijn tal van ideeën die elders in de wereld hun waarde al bewezen, u hoeft dus niet al het denkwerk opnieuw te doen. Als u van plan bent een eigen actie op te zetten, laat het ons dan a.u.b. weten. Wij delen uw idee, we kunnen u misschien helpen bij de uitwerking en … wie weet komen we wel meedoen!

U, uzelf en uw andere ik:

Met uw collega’s of leden van uw vereniging:

Ook als u vrijwilligerswerk wil doen, bent u meer dan welkom bij Brugge Foundation.
Neem contact met ons op; uw talenten zijn ook voor ons een verrijking.

Extra betekenis voor een speciale dag.

U wil een speciale dag, week, maand, jaar in uw leven extra betekenis geven? U geeft een feest en de gasten vragen: “Waarmee kunnen we je een plezier doen?” U hebt even geen idee maar denkt “Brugge ligt me nauw aan het hart”. Vertel uw vrienden dan hoeveel u van de stad houdt en nodig hen uit te geven aan Brugge Foundation.

Als u een zelf gekozen mededeling kiest, kunnen wij de giften makkelijk opsporen. En zo kunnen we u een eenvoudig overzicht bezorgen van de mensen die naar aanleiding van uw oproep een gift deden.

Wensen uw schenkers toch een fiscaal attest? 
Dankzij de Vrienden van Brugge Foundation  kunt u bij de Koning Boudewijnstichting online geven .
Gebruik de mededeling +++016/1780/00005+++ voor elke gift op rekening BE10 0000 0000 0404 (BIC BPOTBEB1) van de Koning Boudewijnstichting. Zo komt uw gift goed terecht. 

Hoe gaat u te werk?

Op uw uitnodiging legt u uit dat u liever geen geschenken ontvangt, maar een warme oproep doet om te schenken ten voordele van Brugge Foundation.

  • Breng ons op de hoogte van uw initiatief door te mailen naar info@bruggefoundation.be .
  • Vermeld zeker de oproep waaronder de giften binnen zullen komen, bijvoorbeeld ‘Gift Ingrid 50’ of ‘Verjaardag Ann’. Zo kunnen wij de giften van uw familie en vrienden herkennen.
  • Op de uitnodiging vermeldt u het rekeningnummer BE59 5230 8078 6426 (BIC TRIOBEBB) van Brugge Foundation en u vraagt uw gasten om de correcte mededeling te gebruiken.
  • Wij bezorgen u, als u dat wil, een overzicht van wie een bijdrage stortte. 

Een erkenning om deze giften vanaf €40 fiscaal aftrekbaar te maken is aangevraagd en lopende. Vandaag kunnen wij nog geen fiscaal attest garanderen.